😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Contact

Kom in contact met ons!

Heb je een vraag over een vacature, onze werkwijze of andere zaken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier! Bekijk daarnaast ook de veelgestelde vragen, wie weet staat je antwoord daar al tussen!

linkedin.com/functiesindehoreca

instagram.com/functiesindehoreca

facebook.com/functiesindehoreca

Functies in de Horeca

Laat hier jouw bericht achter!

  Veelgestelde vragen over Functies in de Horeca

  Op Functies in de Horeca zijn er twee manieren om te solliciteren:

  1. Solliciteren op de website van de werkgever. 
  2. Direct solliciteren op Functies in de Horeca. 

  Als je via Functies in de Horeca solliciteert, wordt je sollicitatie automatisch doorgestuurd naar de contactpersoon van de werkgever. De werkgever bepaalt de manier(en) waarop je kunt solliciteren. Bij beide manieren van solliciteren heeft Functies in de Horeca geen inzicht in de status van jouw sollicitatie. Heb je vragen over je sollicitatie? Neem dan contact op met het bedrijf of de contactpersoon die vermeld is bij de vacature.

  Heb je vragen over een vacature? Bij elke vacature vind je een vak waarin je contact op kan nemen met een contactpersoon en/of afdeling van het bedrijf. Hier vind je een contactknop, telefoonnummer, en/of e-mailadres waarmee je contact op kunt nemen. 

  Functies in de Horeca is het ideale vacatureplatform voor de horeca. Om specifieke vacatures te vinden op ons vacatureplatform, maak je gebruik van verschillende zoekfilters. Je kunt de algemene zoekfunctie gebruiken waarin je een bedrijf, functie of een ander trefwoord in kan vullen. Zo worden alle interessante vacatures voor jou weergegeven die online staan op Functies in de Horeca. Ook kun je jouw postcode of plaats invullen, en het aantal maximale kilometers kiezen waarop je functies wilt gaan zoeken. 

  Naast de algemene zoekfunctie kun je een zoeken op functiegroep, opleiding en dienstverband. Op deze manier zoek je gericht op vacatures die interessant voor jou zijn.