😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Over Functies in de Horeca

Functies in de Horeca brengt vacatures tot leven!

De horecabranche verandert voortdurend. De laatste jaren wordt de branche steeds meer uitgedaagd om met oplossingen te komen voor het personeelstekort. De horeca is altijd op zoek naar nieuwe mensen, maar dan is het wel belangrijk om de juiste mensen aan te nemen die bij het bedrijf passen.  

Functies in de Horeca is het ideale vacatureplatform voor de horeca. Wij gaan vele stappen verder dan een standaard vacaturetekst: via woord, beeld en geluid neemt toekomstig horecapersoneel (letterlijk) een kijkje in de keuken. Enerzijds krijgt de kandidaat een transparant beeld over het bedrijf en de functie, anderzijds werft de werkgever de juiste mensen die bij het horecabedrijf passen. 

Wij laten werkzoekenden de vacature écht beleven door inzicht te geven in de werkweek, collega’s aan het woord te laten en de bedrijfscultuur naar voren te laten komen. Heb je een functie gevonden die echt bij je past? Solliciteer dan op de manier die het beste bij je past! Een cv, motivatiebrief en/of een videoboodschap: Functies in de Horeca neemt alle drempels om te solliciteren weg. 

Levendige vacatures

Een perfect beeld van de functie en het bedrijf.

Social campagne

Je vacature onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

Branchespecifiek

Uitsluitend gericht op de horecasector. Zo ben je direct op het juiste adres.

Functies in de Horeca is het ideale platform voor de horeca. Hier komen vacatures tot leven! Zo worden duurzame matches gecreëerd.

Met deze horecabedrijven werken wij samen

En daar zijn wij trots op

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van Functies in de Horeca? Neem contact met ons op!

Contact

Inzicht in de functie en het bedrijf

Een standaard vacaturetekst laat vaak het belangrijkste achterwege: het verhaal van het bedrijf. Dat maakt het voor werkzoekenden lastig om te beslissen of ze zichzelf daar zien werken. Om de juiste afweging te maken of de functie bij iemand past, is het hard nodig om meer inzicht te geven in het bedrijf. Bij Functies in de Horeca gaan we daarom een stapje verder! 

Wij laten de werkzoekenden de functie en het bedrijf écht beleven. Naast de taken en verantwoordelijkheden krijgen werkzoekenden een goed beeld van het bedrijf. Onder ander door een kijkje achter de schermen te geven, ervaringen van collega’s te delen en een overzicht van de werkweek te laten zien, krijgen werkzoekenden een idee of ze bij het bedrijf passen.  

Functies in de Horeca
Door een inzicht in de functie en het bedrijf te geven krijgen werkzoekenden een feeling met het bedrijf.

Sfeerafbeeldingen en bedrijfsvideo

Pas wanneer je unieke beelden over je bedrijf deelt, vertel je jouw bedrijfsverhaal. (Bewegende) beelden laten de vacature tot leven komen. Denk aan een foto van de werkplek, bijvoorbeeld de keuken, de receptie of het restaurant. Ook met een behind-the-scenes video of een bedrijfsvideo over de cultuur binnen het bedrijf maak je het bedrijf op een toffe manier zichtbaar.

Maak werkzoekenden enthousiast over je bedrijf door middel van pakkende beelden!

Breng jouw bedrijf in beeld
Functies in de Horeca
Maak werkzoekenden enthousiast over je bedrijf met toffe bewegende beelden.

Een greep uit de werkweek

Het is niet altijd eenvoudig om uit een vacaturetekst op te maken wat je zoal op een werkdag doet. Om een zo volledig mogelijk beeld van de functie te geven, is het belangrijk om helder te krijgen hoe een werkdag in de betreffende functie eruit ziet. 

Bij Functies in de Horeca krijgen werkzoekenden, door middel van een voorbeeldagenda, een greep uit de werkweek te zien.

Voor werkgevers is gelijk het een slimme manier om je te onderscheiden van je concurrenten, door in de agenda leuke extra’s in de werkweek te laten zien, zoals horecatrainingen of een borrel na het werk.

Functies in de Horeca
Geef een beter beeld van de werkweek door helder te maken welke werkzaamheden bij de functie komen kijken!

Jouw werkgebied

Bij werken in de horeca denk je al snel aan werken op een vaste locatie, maar het kan ook gaan om een bepaald werkgebied. Een cateringmedewerker is bijvoorbeeld vaak op pad. Voor de werkzoekende is het prettig om te weten op welke plek of in welke regio hij of zij gaat werken.

Functies in de Horeca heeft hier de oplossing voor! Met een prachtige landkaart wordt de locatie of het werkgebied in woord en beeld in kaart gebracht. Zo kunnen werkzoekenden in één oogopslag zien waar zij werkzaam gaan zijn. 

Functies in de Horeca
Breng het werkgebied in één oogopslag in beeld.

360° Panorama foto

Met een 360° foto krijgen werkzoekenden een goede indruk van de werkomgeving. Of het nu gaat om een plek op kantoor, in de brasserie van een restaurant of achter de bar in een hotel: met een 360° foto krijg je een duidelijk driedimensionaal beeld van je werkplek. Door ‘een kijkje in de keuken’ te nemen, heb je meteen een idee of je jezelf daar ziet werken.

Maak snel en eenvoudig een 360° panoramafoto! Functies in de Horeca ondersteunt werkgevers bij het maken van professionele beelden. Werkzoekenden krijgen op deze manier een real life indruk van de werkomgeving.

Meer informatie

 

Geef werkzoekenden een real life indruk van de werkplek.

Collega’s aan het woord

Een goede match tussen de werkzoekende en het bedrijf is erg belangrijk. Een positieve bedrijfscultuur zorgt voor productieve en betrokken werknemers, en heeft een grote invloed op werkplezier en -tevredenheid. Het laten zien van de bedrijfscultuur geeft werkzoekenden de juiste indruk van het bedrijf.

Wie kan er een beter beeld schetsen over de bedrijfscultuur dan de werknemers zelf? Functies in de Horeca biedt werkgevers de mogelijkheid om collega’s aan het woord te laten, waardoor de werkzoekenden een beeld van het team, de bedrijfscultuur en de functie krijgen. 

Functies in de Horeca
Schets een goed beeld van de bedrijfscultuur door collega's aan het woord te laten.

Manieren van solliciteren

Werknemers in de horeca zijn vaak gastgericht, communicatief sterk en proactief. Voor werkzoekenden die verbaal sterker zijn dan schriftelijk, heeft Functies in de Horeca dé oplossing..

Wij bieden werkgevers de mogelijkheid om de manieren van solliciteren te selecteren die aansluiten bij de vacature. Dit kan via een cv en motivatiebrief zijn, maar ook via een audioboodschap. Op deze manier kan een sollicitant op een vernieuwde manier de werkgever enthousiasmeren. Het is een laagdrempelige en opvallende manier van solliciteren. Kies zelf jouw manier van solliciteren!

Plaats een vacature

 

Functies in de Horeca
Laat werkzoekenden laagdrempelig solliciteren op de manier die het beste bij hem of haar past.

Functies in de Horeca is onderdeel van Jobtriggers

Functies in de Horeca is een onderdeel van Jobtriggers, BV opgericht door Pascal Joore en Ronald Siemons. Pascal is ook eigenaar van werving & selectiebureau WETALENT en is de visionair van de twee. Ronald sluit daarop aan als conceptontwikkelaar en is meer bezig met de uitvoering. Jobtriggers creëert unieke vacaturewebsites voor specifieke branches en faciliteert in een duurzame match door een duidelijke koppeling van employer branding van de opdrachtgever met de vacaturebeleving door de werkzoekende. Naast de horecabranche is er ook een platform actief voor de bouw- en installatiesector, namelijk Functies in de Bouw.

Bekijk Functies in de Bouw
Functies in de Horeca