😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Afwasser

Eetcafé Van Puffelen

De functie

's-Hertogenbosch
8 - 24 uur

Algemene bedrijfsgegevens

's-Hertogenbosch
Collega's met Sitio
50 werknemers

Shine bright like a diamond? ✨

Ben jij die enthousiasteling die op zoek is naar een leuke job? Wij zijn op zoek naar afwashelden! Dus, snap jij wat we bedoelen als we zeggen: ‘Shine bright like a diamond’? Ben je minimaal 14 jaar, en wil je money maken?

Dit vind jij leuk

Afwassen bij Van Puffelen is geen baan waarbij je je snel zult vervelen, je bent druk met het spoelen en afwassen van het servies. Blijk jij een echt horecatalent? Dan kun je als snel meer dan alleen afwassen. Elke grote chef is ooit begonnen als afwasser en wie weet begin jij met deze bijbaan een mooie carrière in de horeca. Heb je interesse om een paar uur per week/weekend bij ons aan de slag te gaan, of heb je vragen over deze job? Laat het ons weten!

Een greep uit jouw werkweek

Week 12

Woensdag
🔪 Bestek pouleren
🧽 Glazen spoelen
🧼 Borden afwassen
🫧 Keuken poetsen
Donderdag
Is dit jouw vrije dag of werkdag? Kies jij maar!
Vrijdag
🧼 Borden afwassen
🧽 Glazen spoelen
🧼 Borden afwassen
🫧 Keuken poetsen
Zaterdag
🧽 Glazen spoelen
🧼 Borden afwassen
🔪 Bestek pouleren
🧼 Borden afwassen
🍽 Tafels indekken

Hierin herken jij jezelf

 • Je bent een echte teamplayer
 • Je hebt een optimistische instelling
 • Je bent flexibel (wat betreft werkuren, niet in yoga)

Over Eetcafé Van Puffelen

Waarom zou jij je schuldig moeten voelen over dingen die je plezier geven – vooral eten? Bij Van Puffelen is niets verboden, wij willen juist meer! Meer plezier, meer drankjes, meer ‘good stuff’ en meer genieten! Alles kan en alles mag. Althans, zolang jij èn wij er maar plezier aan beleven!

Bij Van Puffelen eet je (buiten)gewoon lekker, is de sfeer lekker losjes en kun jij je lekker laten gaan. Want, de beste ‘guilty’ pleasure van de stad! Alhoewel… Waarom jezelf guilty voelen over de dingen die je plezier geven in het leven? Ga ervoor! Wij willen juist meer. Meer plezier, meer drankjes, meer ‘good stuff’ en meer genieten!

Logo Eetcafé Van Puffelen

Jouw werkgebied

Je komt te werken midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Bram Wollaert voor meer informatie.

Contact

Bram Wollaert

Eigenaar

Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht.
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer