😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Assistent Manager

Eetcafé Van Puffelen

De functie

's-Hertogenbosch
32 - 38 uur

Algemene bedrijfsgegevens

's-Hertogenbosch
1
15-20

De dagen zitten vol verrassingen!

Jouw ideale baan? Eentje waarin je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te voeren. Dat is precies wat je bij ons mag doen. Wil je local influencers inzetten om de nieuwe menukaart onder de aandacht te brengen? Onze zegen heb je. Heb je een goed idee om de verkoop skills van het team te verbeteren? Go for it! We vertrouwen op jouw frisse blik en ‘yes we can’ attitude om onze gasten en team members blij te maken en te houden!

Dit vind jij leuk

De dagen zitten vol verrassingen. Jij zit boordevol energie en hebt een positieve instelling om overal een oplossing voor te vinden. The adventure awaits, go find it!

Jij zorgt er samen met de manager voor dat de bedieningsafdeling op topniveau presteert en alle facetten van het restaurant samenkomen. Ondertussen denk je na over kwaliteitsverbeteringen en andere punten om Van Puffelen’s naam hoog te houden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de winstgevendheid van het restaurant, evenals het handhaven van voorraadniveau’s en beheersing van personeelsplanning en -kosten.

Sounds like you? Stuur dan vandaag nog je CV met korte motivatie

Hierin herken jij jezelf

We worden heel gelukkig als jij deze eigenschappen hebt

 • Je bent communicatief sterk
 • Een motivator
 • Je hebt een optimistische instelling
 • Je bent servicegericht
 • En flexibel (wat betreft werkuren, niet in yoga)

Over Eetcafé Van Puffelen

Waarom zou jij je schuldig moeten voelen over dingen die je plezier geven – vooral eten? Bij Van Puffelen is niets verboden, wij willen juist meer! Meer plezier, meer drankjes, meer ‘good stuff’ en meer genieten! Alles kan en alles mag. Althans, zolang jij èn wij er maar plezier aan beleven!

Hier heb je zin in, ook als je geen trek hebt! Bij Van Puffelen eet je (buiten)gewoon lekker, is de sfeer lekker losjes en kun jij je lekker laten gaan. Want, de beste ‘guilty’ pleasure van de stad! Alhoewel… Waarom jezelf guilty voelen over de dingen die je plezier geven in het leven? Ga ervoor! Wij willen juist meer. Meer plezier, meer drankjes, meer ‘good stuff’ en meer genieten!

Logo Eetcafé Van Puffelen

Jouw werkgebied

Je komt te werken midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Bram Wollaert voor meer informatie.

Contact

Bram Wollaert

Eigenaar

Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht.

  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer