😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Bar-/Bedieningsmedewerker

Sitio

De functie

Algemene bedrijfsgegevens

's-Hertogenbosch
Collega's met Van Puffelen
50 werknemers

Wij zijn op zoek naar leuke en enthousiaste crew members!

Zoek je een leuke baan naast je studie of zit je in een tussenjaar en beschik je over horeca-skills? Go for it!

Dit vind jij leuk

Als bedieningsmedewerker hou je er van om onze gasten te entertainen met je kennis over onze gerechten en dranken. Je zorgt ervoor dat onze gasten zich thuis voelen en zien erop toe dat ze een top middag of avond beleven.

Je werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van gasten, het opnemen van bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten.

Sounds like you? Stuur dan vandaag nog een korte motivatie en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Hierin herken jij jezelf

We worden heel gelukkig als jij deze eigenschappen hebt

 • Je bent een echte teamplayer
 • Je hebt een optimistische instelling
 • Je bent flexibel (wat betreft werkuren, niet in yoga)
 • Ervaring is een pré maar geen must

Over Sitio

Restaurant Sitio ligt midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand ‘De Drie Kronen’. Het is niet gek dat er in het oorspronkelijk middeleeuwse pand een restaurant is gevestigd. In het verleden is er altijd een verband geweest met de horeca. Onder andere een bierbrouwerij, slagerij en bakker gingen ons voor. In 2014 beleefde het pand een ware metamorfose, met het huidige industriële karakter eert het pand de rijke historie van deze locatie in Den Bosch.

Sitio beschikt over een ruime bar waar je gezellig een aperitief kunt drinken. Vergeet dan niet om één van onze borrelplateau’s te bestellen!

Ga naar Sitio werken-bij website
Logo Sitio

Jouw werkgebied

Je komt te werken midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand ‘De Drie Kronen’. Het is niet gek dat er in het oorspronkelijk middeleeuwse pand een restaurant is gevestigd.

Collega's aan het woord!

Avonturen zijn nog leuker als je ze samen beleeft. En zeker bij Sitio. In de leukste straat van 's-Hertogenbosch; De Uilenburg, is het elk weekend weer een fees om de lekkerste gerechten en drankjes te mogen serveren.

Renée

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Bram Wollaert voor meer informatie.

Contact

Bram Wollaert

Eigenaar Sitio

Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht.

  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer