😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Enthousiaste, creatieve zelfstandig werkend kok m/v

Restaurant Aan Tafel

De functie

Algemene bedrijfsgegevens

lunteren
1 locaties
8 werknemers

Wij zijn wij op zoek naar een enthousiaste, creatieve zelfstandig werkend kok!

Ben jij op zoek naar een unieke uitdaging in een prachtig Restaurantje en heb jij de ambitie om hierin te groeien?

Wij zijn wij op zoek naar een enthousiaste, creatieve zelfstandig werkend kok. Aan Tafel is gelegen in het centrum van Lunteren, We hebben 2 restaurant ruimtes met in totaal 50 zitplaatsen en een terras met 60 zitplaatsen, we zijn nog volop in ontwikkeling en vinden het leuk als je daarin meedenkt

Wij bieden een stijlvolle en inspirerende werkplek in een leuk sociaal restaurant in Lunteren, wij werken veel met internationale vrijwilligers en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden wij:

 • Een uitdagende job met een fulltime dienstverband
 • Een goed salaris dat past bij de functie en jouw achtergrond
 • Een vast rooster, wisselend 1 van de 5 werkdagen vrij, dus 38 uur + pauzes verdeeld over 4 dagen. Ook de meeste feestdagen zijn wij dicht
 • Werktijden alleen van dinsdag t/m zaterdag tussen 11.00 – 22.00
 • Een ambachtelijke keuken met verse bereidingen en creativiteit
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng
 • Vrije dagen en vakanties in overleg goed te plannen

Dit vind jij leuk

 • Je bent creatief en sociaal sterk, je vindt het leuk om met jongeren te werken met een afstand tot de arbeidsmarkt in een klein en regelmatig wisselend team.
 • Aansturen en motiveren van keukenpersoneel bij bereiding van gerechten en schoonhouden van keuken·
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in soortgelijke functies, jij en de “floormanager” zijn de spil van het bedrijf.·
 • Mooie gerechten bereiden, Mise-en-place en beheer keukenvoorraad·
 • Bestellingen plaatsen en in ontvangst nemen·
 • Onderhouden van de keuken, van je werkomgeving tot HACCP·
 • Een creatieve inbreng bij het samenstellen van nieuwe gerechten en bijhorende menukaarten·
 • Stressbestendig en in basis een goed humeur en je houdt van een gezellige werksfeer.·
 • Marktconform salaris (Horeca referentie functie niveau 5) en tijdens de feestdagen wordt je voor 200% uitbetaald

Een greep uit jouw werkweek

Week 15

Maandag
vrij
Zondag
vrij

Hierin herken jij jezelf

 • Staat denk ik redelijk uitgebreid beschreven, we zien heel graag je sollicitatie en of kennismaking tegemoet

Over Restaurant Aan Tafel

LUNTEREN – Chris en Jeanine van Maanen zijn geen onbekenden in Lunteren. Zij runnen een gezinshuis, zijn zeer actief als het gaat om internationaal jeugdwerk én zij hebben onlangs een gloednieuw initiatief geopend: ‘Aan Tafel’. “Aan Tafel is een klein sociaal non-profit restaurant, met ondergeschikt een kleinschalig hostel. Het doel is ontmoeten en bijpraten met vrienden en famillie, maar ook zomaar met die onbekende”, zegt het echtpaar.

Aan Tafel komt, vertellen Chris en Jeanine voort uit de Rock Solid Foundation, hun stichting die zich hoofdzakelijk richt op internationaal jeugdwerk. Zij leggen uit: “Jaarlijks ontvangen wij een groep, gedeeltelijk kansarme, jongeren die een jaar vrijwilligerswerk komen doen via het Europese subsidieprogramma ‘European Solidarity Corps’. Dit kan zijn als tussenjaar, maar bijvoorbeeld ook om werkervaring op te doen omdat zij in hun thuisland werkeloos zijn. Deze jongeren willen zich ontwikkelen en intercultureel leren. Zij zijn hier werkzaam bij organisaties als Humanitas, SIZA, Momo, diverse gezinshuizen en Norschoten. Samen met hen runnen wij nu ook Aan Tafel”.

Laagdrempelig restaurant

Aan Tafel bevindt zich in een voormalige slagerij in het centrum van Lunteren, Dorpsstraat 169. “Wij kochten het pand twee jaar geleden al en uiteindelijk lag er een mooi plan voor een restaurant met ondergeschikte logies-functie, iets wat heel goed bij onze stichting past”, zegt Chris. “Helaas gooide Corona roet in het eten. Het gaf ons echter wel alle tijd om te verbouwen.”

Zo gezegd, zo gedaan en op 1 oktober jongstleden opende Aan Tafel de deuren van het restaurant voor het publiek. Jeanine: “Het is echt een restaurant met een sociaal karakter, een laagdrempelige plek om te ontmoeten en bij te praten. Het is immers altijd gezelliger om samen te eten dan alleen. Iedereen is van harte welkom, bij het reserveren kun je ervoor kiezen om zelf een tafel te hebben of om deze te delen met bekende of onbekende anderen: shared tabeling. Dit concept is voor de meeste mensen hier helemaal nieuw, maar de kritieken zijn heel lovend”.

Menu

Het menu bestaat uit kwalitatieve, maar betaalbare voor-, hoofd- en nagerechten. Wat te denken van heerlijke malse hertenbiefstuk met saus naar keuze of op de huid gebakken zalm met oosters gekruide wokgroente? Bekijk het hele menu op de website of de gevel van het restaurant. “Wij maken buiten de deur eten haalbaar voor iedereen. Dit mag echter niet ten koste gaan van kwaliteit en smaak. Onze twee koks streven ernaar om iedereen te laten smullen”, zegt Chris. “Wij willen binnenkort bovendien ook ons internationale karakter gaan verwerken in de maaltijden. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in een Antiliaanse avond, even heel iets anders in Lunteren dus!”

Nog meer doelen

Chris en Jeanine hebben voor de nabije toekomst tot slot nog een aantal mooie doelen voor ogen met Aan Tafel. “Om te beginnen is het plan om in december ook het hostel te openen. Aan Tafel beschikt over drie kamers met daarin een stapelbed. Lunteren kent veel toeristen, ook op de fiets. Wij bieden hen een eenvoudige mogelijkheid tot overnachten en ontbijt”, aldus Chris. Jeanine vult aan: “Daarnaast hopen wij naast de internationale vrijwilligers ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hier een plek te geven, bijvoorbeeld voor een stage”.

Wil je een hapje eten bij Aan Tafel? Loop gerust even binnen om te reserveren. Telefonisch of via de website kan ook: 06-40157869. Meer informatie is te vinden op www.aantafellunteren.eu.

Logo Restaurant Aan Tafel

Jouw werkgebied

 • Passie voor pure producten en mooie gerechten
 • Hospitality zit in je genen en je hebt een passie voor het vak
 • Je bent creatief en sociaal sterk, je vindt het leuk om met jongeren te werken met een afstand tot de arbeidsmarkt in een klein en regelmatig wisselend team. Aansturen en motiveren van keukenpersoneel bij bereiding van gerechten en schoonhouden van keuken
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in soortgelijke functies, jij en de “floormanager” zijn de spil van het bedrijf.
 • Mooie gerechten bereiden, Mise-en-place en beheer keukenvoorraad
 • Bestellingen plaatsen en in ontvangst nemen
 • Onderhouden van de keuken, van je werkomgeving tot HACCP
 • Een creatieve inbreng bij het samenstellen van nieuwe gerechten en bijhorende menukaarten

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Chris van Maanen voor meer informatie.

Contact

chris van maanen

eigenaar

Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht.

  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.