😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Eventmedewerker in de Johan Cruijff ArenA

Hutten Catering B.V.

De functie

Amsterdam-Zuidoost
8 - 24 uur
€12,- en €15,-

Algemene bedrijfsgegevens

13 Vaste events locaties in heel Nederland
500

Werken bij Beyoncé, the Weeknd, Coldplay en Ajax? Dit is jouw kans!

Wil jij mee rocken en geld verdienen tijdens de gaafste concerten in de Johan Cruijff ArenA? Wil jij de sfeer proeven van een vol stadion tijdens de thuiswedstrijden van Ajax? Dan zijn wij opzoek naar jou! Ben jij onze toekomstige medewerker evenementen?

Daarnaast hebben natuurlijk de Toppers een jaarlijks 3-daagse concertenreeks en kun je uit je dak gaan tijdens AMF in de ADE week in oktober. Ook loopt het stadion vol voor de thuiswedstrijden van Ajax die soms wel 2 keer per week plaatsenvinden. Tot slot is de Johan Cruijff ArenA de home base voor de wedstrijden van het Nederlandse elftal.

Hutten is verantwoordelijk voor de culinaire verzorging van alle (business) gasten in de ArenA. Geen dag is hetzelfde, zo sta je de ene dag in een van onze restaurants en verzorg je de lunch van bijvoorbeeld Edwin van der Sar en de andere dag zorg je ervoor dat business gasten in hun skybox met een tevreden gevoel naar huis gaan. Is dat nog niet uniek genoeg? Op wedstrijddagen verzorgen wij ook het spelershome, de kleedkamer en de lounge van de hoofdsponsor.

Naast deze events verzorgen wij doorgaans doordeweeks de culinaire aanvulling op de business events die in de ArenA plaats vinden.

Als medewerker evenementen kom jij te werken in een van deze ruimtes en zorg jij samen met ons dat de gasten een onvergetelijke dag/avond hebben en graag terugkeren naar de Johan Cruijff ArenA.

Dit vind jij leuk

  • Een salaris tussen de € 12,- en € 15,- per uur (vanaf 21 jaar), afhankelijk van je ervaring;
  • Een thuisshirt van Ajax bij je indiensttreding;
  • 8% vakantie toeslag en opbouw vakantie dagen die jij maandelijks uitbetaald krijgt;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een gratis sport abonnement bij Sportcity;
  • De kans om te werken op gave locaties binnen de wereld van Meeting & Events.

Hierin herken jij jezelf

  • Bij voorkeur heb je iets van horeca-ervaring. Dit is niet noodzakelijk, wij leren je graag de kneepjes van het vak;
  • Je bent 90% van de thuiswedstrijden die Ajax speelt beschikbaar;
  • Gastvrijheid zit in je bloed! Je weet dat als geen ander naar onze gasten uit te stralen;
  • Zin om op de gaafste events te werken!

Over Hutten Catering B.V.

WIJ ZIJN HUTTEN In 1929 begonnen we als bakkerij. Nu verzorgen we eten, drinken en gastvrijheidsdiensten bij bedrijven, zorginstellingen, op eigen horecalocaties en bij meetings & events in heel Nederland. Met tomeloze energie lopen onze samenwerkers voorop om waarde toe te voegen en van betekenis te zijn voor onze opdrachtgevers, leveranciers, elkaar en de samenleving. Zij komen met oplossingen die opdrachtgevers helpen hun doelen te bereiken. Daarbij staan onze gasten altijd centraal. We serveren hen een gezonde en smakelijke lunch, het beste voedingsconcept voor welzijn en herstel en het allerlekkerste eten tijdens onvergetelijke events.

Jouw werkgebied

De Johan Cruijff ArenA, thuisbasis van Ajax, het Nederlands elftal, legendarische concerten en dance events.

Het doel van de Johan Cruijff ArenA is om bezoekers een fantastische ervaring te geven. Het stadion is dan ook een dynamische omgeving en biedt ruime keuze in restaurants. Hutten verzorgt topkwaliteit gerechten in de restaurants, de skyrooms en skylounge. Dat doen we als partners gericht op innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter, kom een dag meewerken, en join our team!

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Michelle Sackers voor meer informatie.

Contact

Michelle Sackers

Planner

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer