😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Floormanager / teamleider La Place Maastricht Airport

Gr8 Nederland

De functie

Maastricht-Airport
32 - 38 uur
1986-2200

Algemene bedrijfsgegevens

Oosterhout
4 La Place vestigingen in Nederland
200

Zorg jij voor een smile bij alle gasten en collega's?

La Place gaat vernieuwen en heeft een nieuw concept ontwikkeld. Hierbij is er een nog grotere focus op een perfecte gastbeleving in combinatie met een nieuw voedingsassortiment. Onze nieuwe La Place is een feestje voor je zintuigen. Al vanaf de eerste drempel word je ondergedompeld in een food paradise van gezonde salades, de lekkerste broodjes en kleurrijke verse sappen.

Dit vind jij leuk

Als Floormanager bij La Place ben jij de inspirerende leider van ons krachtige team op deze nieuwe locatie in Maastricht Aachen Airport. Jouw grootste ambitie? Zorgen dat alle gasten met een big smile de deur uitlopen. Je hebt aandacht voor de grote én de kleine dingen die samen ons concept tot een doorslaand succes maken. Jij zorgt voor een goede werksfeer en dat het team op de vloer optimaal oog heeft voor de gast en onze producten. Daarnaast werk je natuurlijk lekker mee op de vloer en zorg je ervoor dat het restaurant er altijd piekfijn uitziet.

Hierin herken jij jezelf

Wij bieden:

  • Flexibele werktijden in goed overleg dagelijks tussen 06:00 en 21:00 uur;
  • Reiskostenvergoeding voor woon- werkverkeer vanaf 5 km;
  • Pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca & Catering;
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Extra toeslag op feestdagen;
  • Korting op eten en drinken bij onze eigen vestigingen van BURGER KING® en Starbucks en korting op hotelovernachtingen bij Gr8 Hotels;
  • Persoonlijke coaching, trainingen en opleidingen om je carrière verder uit te bouwen;
  • Een prettige en leerzame werkomgeving met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap.

Over Gr8 Nederland

Gr8 Nederland is een ambitieuze organisatie. De komende jaren worden onze bedrijfsactiviteiten door heel Nederland uitgebreid. Dit gebeurt door overnames van bestaande ondernemingen alsook het openen van nieuwe locaties. Bij de verschillende bedrijven van Gr8 werken in totaal zo’n 475 medewerkers, waarvan de meerderheid op een van onze 26 vestigingen door heel Nederland en ongeveer 25 op het hoofdkantoor in Oosterhout. Als Gr8 collega ben je bereid om samen de beste resultaten te halen. Je krijgt vertrouwen en coaching om zelfstandig je werkzaamheden goed, maar ook zo leuk mogelijk, uit te voeren. We zijn ervan overtuigd dat we samen als Gr8 Team het beste resultaat kunnen behalen!

Jouw werkgebied

Join the smile en solliciteer nu als Floormanager bij La Place in onze spiksplinternieuwe vestiging Maastricht Aachen Airport

Deze La Place is onderdeel van Gr8 Nederland BV. Bekijk onze video voor een sfeerimpressie: https://youtu.be/EDWI139-a3Y

Onder Gr8 Nederland vallen verschillende vestigingen van Gr8 Hotels, Burger King, Starbucks en La Place Restaurants waardoor je bij ons veel doorgroeimogelijkheden hebt!

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op via manager.lpmaastricht@gr8restaurants.nl voor meer informatie.

Manager La Place Maastricht

Manager La Place Maastricht

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer