😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Receptionist(e) Gr8 Hotel Maastricht Airport

Gr8 Nederland

De functie

Maastricht-Airport
16 - 24 uur, 24 - 28 uur
1986-2200

Algemene bedrijfsgegevens

Oosterhout
5 Hotels door heel Nederland
200

Jij bent het visitekaartje van ons Gr8 Hotel.

Voor ons receptieteam in Gr8 Hotel Maastricht zoeken we een gastgerichte, enthousiaste en gedreven fulltime of parttime Receptionist(e).
Jij bent het visitekaartje van ons Gr8 Hotel. Door onze gasten enthousiast te ontvangen en te helpen waar nodig zorg jij dat ze zich direct thuis voelen in het hotel. Staat de gast bij jou op de eerste plaats? Heb jij ervaring en kennis van de gastbeleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit vind jij leuk

Zo ziet jouw werkdag eruit:
Jij bent het eerste aanspreekpunt op de vloer voor onze hotelgasten. Daarnaast draag je bij aan een optimale onderlinge samenwerking tussen alle afdelingen. Je helpt onze hotelgasten tijdens het inchecken waar nodig. Onze werktijden zijn van 07:00 – 15:30 en van 14:00 – 22:30.

Hierin herken jij jezelf

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een uitdagende functie in een enthousiaste, ambitieuze organisatie, waarbinnen een prettige en informele werksfeer heerst.

  • Je start met vaste contracturen (in overleg);
  • Salaris tussen €1900 en €2200 (bruto per maand obv fulltime) afhankelijk van je werkervaring en leeftijd;
  • 25 vakantiedagen (obv fulltime);
  • 8% vakantietoeslag;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Horeca & Catering;
  • Bedrijfskleding;
  • Interne en externe opleidingen;
  • Korting op eten en drinken bij onze eigen vestigingen van BURGER KING®, Starbucks, La Place en korting op hotelovernachtingen bij Gr8 Hotels.
  • Onder Gr8 Nederland vallen de vestigingen van Gr8 Hotels en verschillende van Burger King, Starbucks en La Place Restaurants waardoor je bij ons veel doorgroeimogelijkheden hebt!

Over Gr8 Nederland

Gr8 Nederland is een ambitieuze organisatie. De komende jaren worden onze bedrijfsactiviteiten door heel Nederland uitgebreid. Dit gebeurt door overnames van bestaande ondernemingen alsook het openen van nieuwe locaties. Bij de verschillende bedrijven van Gr8 werken in totaal zo’n 475 medewerkers, waarvan de meerderheid op een van onze 26 vestigingen door heel Nederland en ongeveer 25 op het hoofdkantoor in Oosterhout. Als Gr8 collega ben je bereid om samen de beste resultaten te halen. Je krijgt vertrouwen en coaching om zelfstandig je werkzaamheden goed, maar ook zo leuk mogelijk, uit te voeren. We zijn ervan overtuigd dat we samen als Gr8 Team het beste resultaat kunnen behalen!

Jouw werkgebied

Wie zijn wij?
Gr8 Hotels is een nieuwe Nederlandse hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Gr8 Hotels zijn optimaal bereikbaar en bieden een geweldig verblijf aan gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje willen ontspannen. Bij Gr8 Hotels voel je je snel op je gemak. Ga voor een sfeerimpressie naar www.gr8hotels.nl

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op via manager.maastricht@gr8hotels.nl voor meer informatie.

Wendy Wijnhoven

Hotel Manager

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer