😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Kok in de Johan Cruijff ArenA

Hutten Catering B.V.

De functie

Amsterdam-Zuidoost
32 - 38 uur
Vanaf €2700,-

Algemene bedrijfsgegevens

Binnen de divisie HME 13 vaste locaties
500

Met business Events, wedstrijden en concerten laat jij de smaakpapillen van onze gasten exploderen

Wil jij in het grootste stadion van Nederland de smaakpapillen van onze VIP-gasten laten exploderen? Kom dan werken als kok in de Johan Cruijff ArenA!

Beyonce, Metallica, the Weeknd, Coldplay en Harry Styles zijn een kleine greep van de concerten die in de Johan Cruijff ArenA gaan plaatsvinden. Daarnaast hebben natuurlijk de Toppers een jaarlijks 3-daagse concertenreeks en kun je uit je dak gaan tijdens AMF in de ADE week in oktober. Ook loopt het stadion vol voor de thuiswedstrijden van Ajax die soms wel 2 keer per week plaatsenvinden. Tot slot is de Johan Cruijff ArenA de home base voor de wedstrijden van het Nederlandse elftal.

Hutten is verantwoordelijk voor de culinaire verzorging van alle (business) gasten in de ArenA. Geen dag is hetzelfde, zo sta je de ene dag in een van onze restaurants en verzorg je de lunch van bijvoorbeeld Edwin van der Sar en de andere dag zorg je ervoor dat business gasten in hun skybox met een tevreden gevoel naar huis gaan. Is dat nog niet uniek genoeg? Op wedstrijddagen verzorgen wij ook het spelershome, de kleedkamer en de lounge van de hoofdsponsor.

Naast deze events verzorgen wij doorgaans doordeweeks de culinaire aanvulling op de business events die in de ArenA plaats vinden.

Onder leiding van de chef kok en de souschef gaan jullie als team de mooiste gerechten maken, waarbij de gasten culinair verrast worden.

Dit vind jij leuk

 • Een salaris vanaf €2700,- bruto per maand, dit wordt bepaald aan de hand van je ervaring;
 • Een contract voor 38 uur per week;   
 • Vakantiegeld 8%, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
 • Een gratis sport abonnement bij Sportcity;
 • Breng jij een nieuwe collega aan? Dat betekent € 250,- (netto) bonus voor jou!;
 • Flexibele werktijden, dus goed te combineren met je sociale leven;
 • Veel vrijheden voor de inbreng van jouw passie;
 • Een culinaire en veelzijdige organisatie waar jij je persoonlijk helemaal kunt ontplooien en door ontwikkelen;
 • Werken bij Hutten betekent daarnaast dat je gebruik kunt maken van veel collectieve voordelen: een fietsplan, gratis sporten bij Sport City, en korting op allerlei producten. Alles om jou gelukkig te maken!

Hierin herken jij jezelf

 • Je hebt een koksopleiding afgerond op mbo-niveau 3 of 4 of dusdanig veel ervaring dat dat niet meer nodig is;
 • Je bent creatief, flexibel en een culinaire inspiratiebron voor collega’s en onze gasten;
 • Je bent 5 dagen per week beschikbaar;
 • Je bent woonachtig in regio Amsterdam.

Over Hutten Catering B.V.

WIJ ZIJN HUTTEN

In 1929 begonnen we als bakkerij. Nu verzorgen we eten, drinken en gastvrijheidsdiensten bij bedrijven, zorginstellingen, op eigen horecalocaties en bij meetings & events in heel Nederland. Met tomeloze energie lopen onze samenwerkers voorop om waarde toe te voegen en van betekenis te zijn voor onze opdrachtgevers, leveranciers, elkaar en de samenleving. Zij komen met oplossingen die opdrachtgevers helpen hun doelen te bereiken. Daarbij staan onze gasten altijd centraal. We serveren hen een gezonde en smakelijke lunch, het beste voedingsconcept voor welzijn en herstel en het allerlekkerste eten tijdens onvergetelijke events.

Jouw werkgebied

De Johan Cruijff ArenA, thuisbasis van Ajax, het Nederlands elftal, legendarische concerten en dance events.

Het doel van de Johan Cruijff ArenA is om bezoekers een fantastische ervaring te geven. Het stadion is dan ook een dynamische omgeving en biedt ruime keuze in restaurants. Hutten verzorgt topkwaliteit gerechten in de restaurants, de skyrooms en skylounge. Dat doen we als partners gericht op innovatie, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Enthousiast geworden? Laat je gegevens achter, kom een dag meewerken, en join our team!

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Vincent van den Braak voor meer informatie.

Contact

Vincent van den Braak

Chef-kok

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer