😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Assistent manager horeca

Sitio

De functie

's-Hertogenbosch (Route)
36 - 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

's-Hertogenbosch
1
20

De dagen zitten vol verrassingen!

Jouw ideale baan? Eentje waarin je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te voeren. Dat is precies wat je bij ons mag doen. Wil je local influencers inzetten om de nieuwe menukaart onder de aandacht te brengen? Onze zegen heb je. Heb je een goed idee om de verkoop skills van het team te verbeteren? Go for it! We vertrouwen op jouw frisse blik en ‘yes we can’ attitude om onze gasten en team members blij te maken en te houden!

Dit vind jij leuk

De dagen zitten vol verrassingen. Jij zit boordevol energie en hebt een positieve instelling om overal een oplossing voor te vinden. The adventure awaits, go find it!

Jij zorgt er samen met de manager voor dat de bedieningsafdeling op topniveau presteert en alle facetten van het restaurant samenkomen. Ondertussen denk je na over kwaliteitsverbeteringen en andere punten om Sitio’s naam hoog te houden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de winstgevendheid van het restaurant, evenals het handhaven van voorraadniveau’s en beheersing van personeelsplanning en -kosten.

Sounds like you? Stuur dan vandaag nog je CV met korte motivatie

Een greep uit jouw werkweek

Week 7

Maandag
Dit is jouw vrije dag!
Dinsdag
Je kan niet wachten om weer aan de slag te gaan!
Zondag
Weekend!🎉

Hierin herken jij jezelf

We worden heel gelukkig als jij deze eigenschappen hebt

 • Je bent communicatief sterk
 • Een motivator
 • Je hebt een optimistische instelling
 • Je bent servicegericht
 • En flexibel (wat betreft werkuren, niet in yoga)

Over Sitio

Restaurant Sitio ligt midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand.

Ontdek en laat je verrassen door de rijke en diverse smaken, diversiteit aan gerechten en verse ingrediënten. Laat je door ons meenemen naar de Chaotische straten van Bangkok, de kleurrijke markten van Peru, Mexicaanse playa’s, traditionele Argentijnse Asado’s of naar de keukentafel van Beppie en Hans. We geven onze eigen draai aan alle gerechten die we ontdekken. Ondanks onze reislust houden we altijd het brandende verlangen terug te keren naar huis zodat we onze ervaringen met jou kunnen delen.

Logo Sitio

Jouw werkgebied

Je komt te werken midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand ‘De Drie Kronen’. Het is niet gek dat er in het oorspronkelijk middeleeuwse pand een restaurant is gevestigd.

Collega's aan het woord!

Al enige jaren ben ik werkzaam bij Sitio en sinds kort ook trotse eigenaar. Ik kijk er met veel enthousiasme naar uit om alle plannen en ideeën vorm te geven om aan een fantastische zaak te bouwen.

Bram

Samen creëren we een diversiteit aan gerechten met rijke en diverse smaken en verse ingrediënten. Ze nemen je mee door heel de wereld. We geven onze eigen draai aan alle gerechten die we ontdekken. Ik vind het super om hier onderdeel van uit te maken.

Fer

Avonturen zijn nog leuker als je ze samen beleeft. En zeker bij Sitio. In de leukste straat van 's-Hertogenbosch; De Uilenburg, is het elk weekend weer een feest om de lekkerste gerechten en drankjes te mogen serveren.

Renée

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Bram Wollaert voor meer informatie.

Contact

Bram Wollaert

Eigenaar Sitio

Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht.

  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer