😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Teamleider Bediening

Brabantse Land

Algemene bedrijfsgegevens

Giessen
1
45

Hey! Ben jij gedreven, een harde werker en gezellig? Bellen?

Vind je het leuk om met mensen te werken, en wil je een leuk bedrag (bij)verdienen?
Of je nou 17 of 60 jaar bent, nog naar school gaat, een vaste baan hebt of nog zoekende bent, iedereen is welkom. Want wij hebben plaats voor jou als je een vaste baan zoekt, maar ook als je een bijbaantje zoekt of een ‘hobby’ naast je vaste baan.

Als Teamleider Bediening ben jij verantwoordelijk voor het functioneren van het bedieningsteam en het verzorgen van een fijn, zorgeloos bezoek voor al onze gasten.

Je werkdagen en aantal uren in de week bepalen we in overleg en als je dat fijn vindt, zorgen we dat je elk weekend minimaal één dag vrij bent. Verder zorgen we voor een goed salaris, boven het CAO. Ervaring is fijn, maar niet vereist, we leiden je graag op.

Dit vind jij leuk

Dit verwachten we van jou:

 • Toezicht houden op het algemene functioneren van het bedieningsteam
 • Coachen en aansturen van je collega’s
 • Aanspreekpunt van de brasserie en de feestzaal
 • Deelnemen aan managermeetings en meedenken over verbeterpunten
 • Verantwoordelijkheid dragen voor het opstarten en afsluiten van het bedrijf
 • Meedraaien in de bediening in de zowel de brasserie als de feestzaal
 • Samen met je team bijdragen aan een gezellige sfeer, zowel voor de gasten als voor het personeel

Hierin herken jij jezelf

Hoe oud je bent, hoeveel ervaring je hebt of welke opleiding je hebt gevolgd maakt ons eigenlijk niet zo veel uit. Als je maar:

 • Gastvrij bent
 • Sociaal
 • Gezellig
 • Verantwoordelijk
 • En een harde werker bent

Over Brabantse Land

Brabantse Land is een horeca locatie met een brasserie, een groot terras, een feestzaal en een cafetaria. Elke woensdag t/m zondag zijn we geopend vanaf 11:30 uur en sluiten we op woensdag, donderdag en zondag om 22:00 en op vrijdag en zaterdag om 01:00 uur. Gasten kunnen bij ons lunchen, borrelen en dineren in de brasserie of op ons terras, snacken & happen in de cafétaria, of trouwen, feesten of een bijeenkomst organiseren in de feestzaal. Alles is bij ons mogelijk! Wij zorgen dat onze gasten zich bij ons thuisvoelen en dat de Brabantse gastvrijheid voorop staat. Ons team vormt ons bedrijf en daarom vinden wij het belangrijk om met een gepassioneerd, gezellig team te werken. De informele, ongedwongen, gezellige sfeer is zowel voor onze gasten, als on team merkbaar.

Logo Brabantse Land

Jouw werkgebied

Je gaat aan de slag op onze horeca locatie, Brabantse Land in het gezellige Brabant. Afwisselend in onze brasserie en op feesten in onze feestzaal, of bij een voorkeur voor een van beide, enkel in onze brasserie of enkel op feesten.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Lisa voor meer informatie.

Contact

Lisa van der Stelt

Bedrijfdsleidstser

Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht.

  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer