😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Zelfstandig werkend kok

Eetcafé Van Puffelen

De functie

's-Hertogenbosch
24 uur, 32 - 38 uur

Algemene bedrijfsgegevens

's-Hertogenbosch
Collega's met Sitio
50 werknemers

Keukenprinsen en -prinsessen opgelet!

Dit is jouw ideale baan! Eentje waarin je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te voeren. Want dat is precies wat je bij ons mag doen. We vertrouwen op jouw frisse blik en ‘yes we can’ attitude om onze gasten blij te maken en te houden!

Dit vind jij leuk

Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de planning en organisatie van dagelijkse werkzaamheden. Je bereid en ziet toe op bereiding van gerechten en stuurt collega’s aan als dit nodig is. Je staat open voor kwaliteitsverbetering en optimalisatie.

Hierin herken jij jezelf

Wij worden heel gelukkig als jij deze eigenschappen hebt
– Je bent een echte teamplayer
– Je hebt een optimistische instelling
– Je toont initiatief (wat moeten we toch zonder jou!)
– En bent flexibel (wat betreft werkuren, niet in yoga)

Over Eetcafé Van Puffelen

Waarom zou jij je schuldig moeten voelen over dingen die je plezier geven – vooral eten? Bij Van Puffelen is niets verboden, wij willen juist meer! Meer plezier, meer drankjes, meer ‘good stuff’ en meer genieten! Alles kan en alles mag. Althans, zolang jij èn wij er maar plezier aan beleven!

Bij Van Puffelen eet je (buiten)gewoon lekker, is de sfeer lekker losjes en kun jij je lekker laten gaan. Want, de beste ‘guilty’ pleasure van de stad! Alhoewel… Waarom jezelf guilty voelen over de dingen die je plezier geven in het leven? Ga ervoor! Wij willen juist meer. Meer plezier, meer drankjes, meer ‘good stuff’ en meer genieten!

Logo Eetcafé Van Puffelen

Jouw werkgebied

Je komt te werken midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Bram Wollaert voor meer informatie.

Contact

Bram Wollaert

Eigenaar

Solliciteer direct

  Velden met een * zijn verplicht.
  Vertel in maximaal twee minuten waarom jij geschikt bent voor de baan. Druk op stop als je klaar bent en download de audio sollicitatie door op de link te klikken. Upload daarna het bestand. Let op, recorder werkt alleen als er een microfoon is aangesloten.

  Opnemen
  Stop

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.

  Geen bestand geselecteerd.


  Solliciteer op de website van de werkgever

  Solliciteer