😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Zelfstandig werkend kok bij de Arcade in Drunen

De Arcade

De functie

Drunen
32 - 38 uur, 40 uur

Algemene bedrijfsgegevens

Drunen
1
10-15

Leuke, uitdagend functie bij een gezellig bedrijf in Drunen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok als aanvulling op ons team. Houd je van lekker eten (koken) en ben je gedreven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit vind jij leuk

Als kok weet jij jezelf prima te redden en kan zelfstandig je werk uitvoeren. Maar je doet het natuurlijk niet alleen, je collega’s staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden of bij te springen waar nodig. Zo blijven we van elkaar leren. Verder vinden we het fijn als je meedenkt over nieuwe leuke en lekkere gerechten op de menukaart. Onze menukaart wisselt regelmatig en is vaak voorzien van seizoensgerechten en producten die we lokaal inkopen. Tot slot zorgen we met z’n allen voor een goede begeleiding van de leerlingen. De Arcade is namelijk een erkend leerbedrijf.

Hierin herken jij jezelf

  • Je zorgt er met het team iedere dag voor dat gasten met een goed gevoel de deur uitlopen.
  • Je kan bestellingen ontvangen, controleren en onthouden.
  • Je kan ingrediënten op versheid/houdbaarheid e.d controleren
  • Je kan (na een inwerkperiode) zelfstandig gerechten voorbereiden en klaarmaken.
  • Je vindt kwaliteit belangrijk.
  • Je bent proactief, gedreven, enthousiast en toont initiatief
  • Je vindt het leuk om gerechten te bedenken voor op de menukaart

Over De Arcade

Grand-café de Arcade is een familiebedrijf gevestigd in het centrum van Drunen. We bestaan al meer dan 15 jaar en we zijn echt een begrip in Drunen en omstreken. Gasten kunnen bij ons terecht voor een kopje koffie met zelfgemaakt gebak, een (uitgebreide) lunch, een heerlijk diner en/of een gezellige borrel. Gastvrijheid staat bij ons voorop en we streven naar het serveren van de lekkerste gerechten voor een eerlijke prijs.

Logo De Arcade

Jouw werkgebied

Als zelfstandig werkend kok bij de Arcade ben je medeverantwoordelijk voor de gerechten die worden uitgeserveerd aan onze gasten.

Vragen over deze vacature?

Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Gonnie van Kuijk voor meer informatie.

Contact

Gonnie van Kuijk

Eigenaares

Solliciteer op de website van de werkgever

Solliciteer