😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Voor werkgevers

Vind gemotiveerd personeel in de horeca

Functies in de Horeca ondersteunt werkgevers bij het vinden van de juiste kandidaten. Door jouw openstaande vacatures op ons platform te plaatsen, krijgen werkzoekenden een goed beeld of zij zichzelf bij het bedrijf zien werken.

De focus ligt niet alleen op de functietaken en vaardigheden die jij zoekt in de nieuwe werknemer. Je geeft ook een inzicht in het bedrijf: welke waarden vinden jullie belangrijk en wat voor cultuur heerst er? Kortom, door een goed en volledig beeld te geven van het bedrijf en de functie, ontstaat een duurzame match!

Plaats hier jouw vacature

Wij gaan actief op zoek naar kandidaten voor jouw vacatures

Creëer je eigen werken-bij website

Werk ook aan jouw employer branding en vind gemotiveerd horecapersoneel

Breng jouw bedrijf in beeld

Pas wanneer je unieke beelden deelt, vertel je jouw bedrijfsverhaal

Vind gemotiveerd personeel in de horeca

  • Laat werkzoekenden de vacature echt beleven
  • Vertel jouw bedrijfsverhaal op een toffe manier
  • Professionele ondersteuning   bij het maken van unieke beelden
  • Kies zelf jouw manier van solliciteren
  • Een duurzame match tussen de werkzoekende en het bedrijf

Plaats jouw vacature

Bij Functies in de Horeca plaats jij niet zomaar een vacature. Je geeft werkzoekenden door middel van tekst, beeld en geluid een feeling met het bedrijf en de functie. Het plaatsen van een vacature gaat eenvoudig via een creditsysteem. Een credit is gelijk aan één vacature die voor 60 dagen op onze website staat.

Ook boosten wij jouw vacature door middel van social media campagnes. Meer weten over het plaatsen van vacatures op ons platform?

Meer informatie
Functies in de Horeca

Jouw werken-bij website

Om effectiever en makkelijker de juiste kandidaten aan te trekken, biedt een werken-bij website de uitkomst. Hier presenteer jij jouw bedrijf op een professionele manier aan potentiële werknemers.

Hoewel de openstaande vacatures een belangrijk onderdeel zijn van deze website, is een sterk bedrijfsverhaal hier essentieel. Wat is de visie van het bedrijf, welke waarden vinden jullie belangrijk en binnen wat voor cultuur komen werknemers terecht? Al deze aspecten zijn waardevol voor een werken-bij website om gemotiveerde kandidaten aan te trekken. Benieuwd welke abonnementen wij aanbieden?

Meer informatie
Functies in de Horeca

Jouw bedrijf in beeld

Mensen zijn visueel ingesteld, en met enkel een vacaturetekst houd je de aandacht van jouw doelgroep niet vast. Mooie beelden helpen je daarom bij het werven van toptalent.

Functies in de Horeca ondersteunt bedrijven bij het maken van unieke foto’s en video’s van hoge kwaliteit. Onze professionals helpen je graag bij het maken van beeldmateriaal waarmee jouw bedrijf opvalt.

Meer informatie
Functies in de Horeca

Over Jobtriggers

Functies in de Horeca is een onderdeel van Jobtriggers, BV opgericht door Pascal Joore en Ronald Siemons. Pascal is ook eigenaar van werving & selectiebureau WETALENT en is de visionair van de twee. Ronald sluit daarop aan als conceptontwikkelaar en is meer bezig met de uitvoering.

Jobtriggers creëert unieke vacatureplatformen voor specifieke branches. Wij helpen opdrachtgevers met het creëren van duurzame matches door employer branding te koppelen aan de vacaturebeleving van de werkzoekende.

Functies in de Horeca