😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Horeca personeel gezocht?

Unieke, overtuigende vacatures laten jouw bedrijf opvallen

Horeca personeel gezocht! Het is een bekend probleem dat vrijwel elk horecabedrijf momenteel ervaart. Het vinden van de juiste kandidaten is een uitdaging. Functies in de Horeca is hèt horeca platform voor al jouw vacatures. Door een stapje verder te gaan dan andere vacatureplatforms, maken wij jouw zoektocht naar gemotiveerd horeca personeel gemakkelijker.

Met onze innovatieve aanpak, waarbij we de cultuur en sfeer van jouw bedrijf tot leven brengen met prachtige sfeerafbeeldingen, zorgen we ervoor dat potentiële kandidaten een goed inzicht krijgen in jouw bedrijf. Het resultaat? Een grotere pool van kandidaten die ècht gemotiveerd zijn om bij jou te komen werken!

Maak het vinden van nieuw personeel in de horeca makkelijker en effectiever dan ooit tevoren en zeg vaarwel tegen het frustrerende “Horeca personeel gezocht”-bordje.

Plaats jouw vacature op Functies in de Horeca

Aantrekkelijke en unieke horeca vacatures

Geven de cultuur en sfeer van jouw bedrijf weer

Een groot bereik onder de juiste doelgroep

Door gerichte social media campagnes per vacature

Platform specifiek gericht op de horecabranche

Ontvang sollicitaties van mensen met passie voor de horeca

Gemotiveerd personeel gezocht in de horeca?

Ben je op zoek naar gemotiveerd personeel in de horeca, maar merk je dat het lastig is om op te vallen tussen de vele vacatures in deze branche? Bij Functies in de Horeca begrijpen we dat maar al te goed. Het is belangrijk om er als bedrijf echt uit te springen.

Veel vacatures lijken echter op elkaar. Echter lijken vaak de meeste vacatures op elkaar. Ze bevatten een platte tekst met een aantal bulletpoints die de functiebeschrijving en vereisten samenvatten. Niet erg aantrekkelijk, toch?

Wij gaan verder dan de standaard vacatureteksten. Met onze aantrekkelijke vacatures beleven werkzoekenden de functie! Zo krijgen ze een realistisch beeld van hun toekomstige werkplek, horen ze verhalen van toekomstige collega’s en krijgen ze een goed inzicht in hoe een werkdag eruitziet. Begin nu met het aantrekken van gemotiveerd personeel!

Plaats nu jouw vacatures

Functies in de Horeca

Plaats nu gratis jouw vacatures

Wil je graag vacatures plaatsen, maar niet al te veel geld uitgeven? Wij bieden credits aan die je kunt aanschaffen voor een vast, laag bedrag. Elke credit staat garant voor 60 dagen zichtbaarheid van jouw vacature. Wij zorgen ervoor dat de doelgroep worden bereikt via social media campagnes, zodat jij de perfecte match vindt voor jouw bedrijf.

Met onze tijdelijke aanbieding wordt het aantal vacatures verdubbeld. Dit betekent dat hoe meer credits je aanschaft, hoe meer vacatures je gratis kunt plaatsen. Het is eenvoudig om een account aan te maken en credits te kopen om jouw vacatures te plaatsen. Als je al een account hebt, kun je meteen aan de slag.

Maak een account aan
Functies in de Horeca

Begin jouw zoektocht bij Functies in de Horeca

 • De vacature op een unieke en aantrekkelijke manier gepresenteerd
 • Bereik de doelgroep met gerichte vacature campagnes
 • Een gebruiksvriendelijk platform dat werven eenvoudig maakt
 • Schets een goed beeld van de bedrijfscultuur en -sfeer
 • Bereik kwalitatief hoogwaardige kandidaten
 • Geef een real-life indruk van de werkomgeving
 • Kies op welke manier(en) de kandidaat solliciteert
 • Solliciteren zonder tussenkomst van Functies in de Horeca
Functies in de Horeca

Employer branding voor jouw horecabedrijf

Als horecabedrijf weet je als geen ander dat het vinden van goed personeel een grote uitdaging kan zijn. Het plaatsen van een eenvoudige “Horeca personeel gezocht” advertentie is niet meer genoeg om de geschikte mensen aan te trekken. Om op te vallen tussen het grote aanbod horecabedrijven en de vele vacatures, is employer branding essentieel.

Employer branding houdt in dat je een sterk imago creëert als werkgever, zodat het voor potentiële werknemers aantrekkelijk is om bij jouw bedrijf te werken. Door dit te bereiken, trek je als horecabedrijf de juiste mensen aan die gemotiveerd zijn om bij jou te werken en passen binnen de bedrijfscultuur het team.

Een sterke employer branding in de horeca krijg je door jouw bedrijfswebsite aantrekkelijk te maken, maar dat is niet genoeg om personeel aan te trekken. Naast levendige vacatures te plaatsen, biedt Functies in de Horeca nog twee diensten aan die jouw employer brand versterken, namelijk jouw werken-bij website en visuele content creatie.

Jouw werken-bij website

Versterk jouw employer brand met aantrekkelijke werken-bij website die past bij jouw huisstijl. Zo trek je als horecabedrijf de juiste kandidaten aan! Een werken-bij website is dè website waar je – naast het plaatsen van vacatures – de kans hebt om jouw bedrijfscultuur te tonen aan potentiële werknemers.

Functies in de Horeca helpt jou met het creëren van een overtuigende werken-bij website, die jij gemakkelijk koppelt aan jouw eigen bedrijfswebsite. Wij bieden twee abonnementen aan:

Do-it-yourself abonnement

 • Je plaatst zelf de content
 • Je houdt de website zelf up-to-date

Do-it-for-me abonnement

 • Wij maken de teksten en plaatsen de content
 • Wij houden de website up-to-date

Meer informatie over jouw werken-bij website

Functies in de Horeca

Jouw bedrijf in beeld

Met visuele content creatie geef je kandidaten met mooie foto’s en video’s letterlijk een kijkje in de keuken. Je geeft zo de sfeer over door kandidaten als het ware een virtuele rondleiding door jouw bedrijf!

 • Geef werkzoekenden een realistisch beeld van het bedrijf
 • Foto- en videoproductie uitgevoerd door professionals
 • Kandidaten kunnen beter bepalen of de functie bij hen past
 • Vele extra mogelijkheden om jouw bedrijf beter in beeld te brengen
 • Vrij gebruik van het eindproduct

Wil je meer weten over content creatie van Functies in de Horeca? Lees meer over onze aantrekkelijke pakketten en ontdek hoe wij jouw horecabedrijf nog beter in beeld kunnen brengen.

Meer informatie over jouw bedrijf in beeld

Functies in de Horeca

Horeca personeel gezocht?

Bij Functies in de Horeca bieden we de juiste tools en ondersteuning om jouw zoektocht naar gemotiveerde kandidaten tot een succes te maken. Of je nu op zoek bent naar barpersoneel, een medewerker bedrijfscatering, zelfstandig werkend kok of ontbijtmedewerker: wij helpen jou met het vinden van nieuw toptalent!

Ik zoek horeca personeel