😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Ik zoek horecapersoneel

Vind de ideale kandidaat met levendige vacatures

Ben jij op zoek naar horecapersoneel? Bij Functies in de Horeca begrijpen we als geen ander dat het vinden van geschikte mensen een uitdagende taak kan zijn. Of je nu op zoek bent naar een chef-kok voor jouw restaurant, een bartender voor jouw café of een bedrijfsleider voor jouw hotel: bij Functies in de Horeca vind je horecapersoneel dat bij jouw bedrijf past!

Functies in de Horeca is hèt vacatureplatform voor de horeca. Wij gaan verder dan alleen een platte vacaturetekst. Potentiële kandidaten beleven hier de vacature echt! Met onder andere sfeerafbeeldingen, een kijkje in de werkplek en collega’s aan het woord krijgen werkzoekenden een goed idee of zij zichzelf bij jouw horecabedrijf zien werken.

Het vinden van geschikt horecapersoneel is cruciaal voor het succes van jouw bedrijf. Wil jij werkzoekenden de vacature ècht laten beleven? Wij helpen je daarbij!

Plaats een vacature

Geef je vacatures een boost

Met gerichte social media campagnes per vacature

Breng je vacatures tot leven

Integreer sfeerafbeeldingen en video’s in de vacature

Laagdrempelig solliciteren

Jij kiest de manier(en) van solliciteren

Op zoek naar geschikt horecapersoneel?

Als ondernemer in de horeca weet je hoe belangrijk het is om goed horecapersoneel in dienst te hebben dat passie voor de horeca heeft en goed binnen het team past. Maar waar vind je geschikt horecapersoneel?

Tegenwoordig lijken alle vacaturesites op elkaar. Vacatures met platte teksten, korte bulletpoints van het takenpakket en de focus op de vereiste competenties en vaardigheden. Op het vacatureplatform Functies in de Horeca is dat anders. Door middel van uitgebreide, aantrekkelijke vacatures geef jij potentieel horecapersoneel hetgeen waar ze naar op zoek zijn: een goed beeld van de bedrijfscultuur.

Een goede match tussen de werkgever en de kandidaat is het aller belangrijkste. Werkgevers krijgen de mogelijkheid om mooie beelden te delen, collega’s aan het woord te laten en een greep uit de werkweek te geven. Zo vind jij eenvoudig en snel de juiste kandidaat voor jouw horecabedrijf!

Plaats nu jouw vacature

Functies in de Horeca

Waarom horecapersoneel zoeken via Functies in de Horeca?

 • Met gerichte social media campagnes gaan wij op zoek naar kandidaten
 • Geef werkzoekenden een vacaturebeleving met sfeerafbeeldingen en -video’s
 • Een 360° panorama foto geeft een goede indruk van de werkomgeving
 • Jij kiest op welke manier(en) de kandidaat solliciteert
 • Enthousiasmeer werkzoekenden door een goed beeld van de bedrijfscultuur te schetsen
 • Kandidaten solliciteren direct bij het bedrijf, zonder tussenkomst van Functies in de Horeca
 • Geef een volledig beeld van de functie, door een greep uit de werkweek te geven
Functies in de Horeca

Plaats nu gratis jouw vacatures op Functies in de Horeca

Wil je gratis vacatures plaatsen op Functies in de Horeca? Wij werken met credits, die je voor een vast laag bedrag eenvoudig bij ons aanschaft. Met één credit blijft je vacature 60 dagen zichtbaar èn we gaan gericht op zoek naar kandidaten door middel van social media campagnes.

Met onze tijdelijke actie verdubbel je jouw vacatures. Dit betekent hoe meer credits je koopt, hoe meer vacatures je gratis kunt plaatsen. Maak eenvoudig een account aan om credits aan te schaffen en jouw vacature(s) te plaatsen. Heb je al een account?

Log in

Functies in de Horeca

Employer branding in de horeca

Om gemotiveerd personeel aan te trekken, is het goed om jouw bedrijf eruit te laten springen. Dit doe je door middel van employer branding. Hiermee breng jij jouw werkgeversmerk naar voren, mede door het laten zien van de bedrijfscultuur.

Functies in de Horeca helpt jouw horecabedrijf met employer branding, door naast levendige vacatures nog twee extra diensten aan te bieden: een werken-bij website en content creatie.

Jouw werken-bij website

Hoewel jouw eigen bedrijfswebsite al veel informatie biedt, is het vaak vooral gericht op gasten voor jouw horecagelegenheid. Met een werken-bij website daarentegen focus je op potentiële werknemers. Naast het vermelden van jouw openstaande vacatures, werk jij aan je employer branding.

Op een werken-bij website geef je een compleet beeld van het bedrijf. Je laat zien wat jij jouw werknemers biedt, waarom het zo leuk is om bij jou te werken en welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn. Zo overtuig jij potentiële werknemers om bij jou te solliciteren!

 • Bouw aan jouw employer branding
 • Een werken-bij website in je eigen huisstijl
 • Gericht de juiste kandidaten aantrekken
 • Koppel je werken-bij website aan je eigen bedrijfswebsite
 • Kies het abonnement dat het beste bij jou past

Meer informatie over jouw werken-bij website

Functies in de Horeca

Jouw bedrijf in beeld

Voor de werkzoekende is het niet voldoende om enkel op basis van een vacaturetekst te bepalen of de functie en het bedrijf bij hen past. Pas wanneer je foto’s en video’s van het bedrijf deelt, breng jij de bedrijfscultuur overtuigend over. Met visuele content werk jij aan jouw employer branding.

Zou je graag jouw bedrijf in beeld brengen en potentiële werknemers aantrekken? Functies in de Horeca geeft werkgevers de mogelijkheid om jouw horecabedrijf onder de aandacht te brengen met beelden. Wij ondersteunen jou met het creëren van foto’s en video’s, uitgevoerd door onze professionals.

 • Jouw bedrijfscultuur in beeld gebracht
 • De openstaande functie in beeld gebracht
 • Video productie door professionals
 • Vele extra mogelijkheden

Benieuwd naar onze aantrekkelijke pakketten om jouw horecabedrijf beter in beeld te brengen?

Meer informatie over jouw bedrijf in beeld

Functies in de Horeca

Op zoek naar horecapersoneel?

Voor alle soorten horecagelegenheden, van restaurants en hotels tot aan cateringbedrijven en theaters, vind je bij Functies in de Horeca juiste horecapersoneel voor jouw bedrijf.

Of je nu op zoek bent naar ervaren chef-koks, enthousiaste bedieningsmedewerkers of een gepassioneerde hotelmanager: bij Functies in de Horeca plaats je aantrekkelijke vacatures voor verschillende functies binnen de branche.

Ik ben op zoek naar horecapersoneel