😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Personeelstekort in de horeca? Zo vind jij gemotiveerde werknemers!

Vind gemotiveerd personeel met aantrekkelijke vacatures

Het personeelstekort in de horeca is niets nieuws. Vrijwel elke horecagelegenheid is op zoek naar gemotiveerde werknemers. We begrijpen als geen ander dat het niet rond krijgen van de roosters veel druk legt op de horeca. Hoe maak je werken in de horeca weer aantrekkelijk en pak je dat personeelstekort aan?

Op andere vacaturesites vind je platte vacatureteksten, die weinig vrijgeven over het bedrijf en de cultuur die er heerst. Dat is zonde, want in zo’n bruisende sector willen mensen zien waar ze gaan werken.

Bij Functies in de Horeca geloven wij dat het aantrekken van het juiste personeel begint bij het laten zien van de unieke cultuur en sfeer die jouw bedrijf kenmerkt. Daarom gaan wij verder dan enkel een vacaturetekst. Potentiële kandidaten beleven de vacature, onder andere door sfeerafbeeldingen, collega’s aan het woord en een inzicht in de werkplek aan je vacature toe te voegen. Interesse gekregen?

Plaats een vacature

Geef werkzoekenden een perfect beeld van het bedrijf

Breng de vacature tot leven via woord, beeld en geluid

Boost jouw vacature en bereik de juiste doelgroep

Met aantrekkelijke social media campagnes per vacature

Neem alle drempels om te solliciteren weg

Werkzoekenden solliciteren op de manier die bij hen past

Pak het personeelstekort in de horeca aan!

Als ondernemer begrijp je als geen ander hoe belangrijk het is om personeel te vinden dat voor een langere tijd bij jou werkzaam blijft. Om het personeelstekort in de horeca aan te pakken, is het vanzelfsprekend dat je iemand vindt die goed binnen het bedrijf past en passie heeft voor de horeca. Tevens is een goede match tussen werkgever en werknemer van groot belang.

Maar deze werknemers vind je pas als je genoeg van jouw bedrijf laat zien. Bij Functies in de Horeca plaats je levendige vacatures die de functie en jouw bedrijfscultuur in beeld brengen. Denk  aan een voorbeeld agenda, 360° panorama foto van de werkomgeving en een mooie landkaart van de werklocatie. Door jouw vacature tot leven te brengen, vind jij een passende kandidaat voor jouw horecabedrijf!

Plaats nu jouw vacature
Functies in de Horeca

Waarom vacatures plaatsen via Functies in de Horeca?

 • Wij zetten gerichte social media campagnes in om jouw vacature onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.
 • Kies zelf hoe kandidaten kunnen solliciteren, en laat het sollicitatieproces perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften
 • Maak werkzoekenden enthousiast over jouw horecabedrijf door een goed beeld te schetsen van de sfeer en cultuur
 • Geef werkzoekenden een voorproefje van de werkdag met een voorbeeldagenda, waar je ook mooie voordelen kunt delen
 • Alle sollicitaties gaan rechtstreeks naar jouw bedrijf, zonder tussenkomst van Functies in de Horeca.
 • Ons vacatureplatform biedt verschillende tools om jouw vacatures te optimaliseren, zodat ze meer opvallen bij de doelgroep
 • Laat potentiële kandidaten zien waar zij werkzaam gaan zijn, door een 360° foto van de werkomgeving toe te voegen
Functies in de Horeca

Plaats nu gratis jouw vacature!

Ben je op zoek naar geschikte kandidaten voor jouw horecabedrijf, maar wil je niet te veel betalen voor het plaatsen van vacatures? Bij Functies in de Horeca hebben we een aantrekkelijke actie, waarmee je makkelijk en snel het personeelstekort aanpakt!

Tijdelijk verdubbelen we het aantal gratis vacatures dat je kunt plaatsen. Wij werken met credits, die je eenvoudig via onze website aanschaft. Hoe meer credits je koopt, hoe meer vacatures gratis kunt plaatsen!

Elke credit is gelijk aan een vacature die 60 dagen zichtbaar blijft op Functies in de Horeca. Maar jouw vacature komt niet alleen op onze website te staan: wij bereiken jouw doelgroep door gratis social media campagnes te voeren.

Maak vandaag nog een account aan op Functies in de Horeca en schaf eenvoudig credits aan om jouw vacatures te plaatsen. Heb je al een account? Log dan in en profiteer direct van onze actie. Bespaar kosten en vind de perfecte kandidaat voor jouw horecabedrijf!

Maak account aan

Functies in de Horeca

Werk aan jouw employer branding in de horeca

Wil jij duurzaam personeel aantrekken? Dan is employer branding de sleutel tot succes! Het is dè manier om jezelf als werkgever te presenteren en te laten zien waarom het zo tof is om bij jullie te werken.

Functies in de Horeca helpt jouw horecabedrijf bij het versterken van het employer brand. Naast het plaatsen van levendige vacatures, bieden wij nog twee andere diensten aan: een werken-bij website en jouw bedrijf in beeld.

Een werken-bij website

Geef werkzoekenden een compleet beeld van jouw horecabedrijf en laat zien waarom het zo leuk is om bij jou te werken. Bouw aan jouw employer branding met een werken-bij website!

Naast de openstaande vacatures laat jij op een werken-bij website zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. Bij Functies in de Horeca heb je snel een eenvoudig een aantrekkelijke werken-bij website online staan, in je eigen huisstijl. Alle touwtjes uit handen nemen of laat je het creëren van jouw werken-bij website liever aan ons over? Kies het abonnement dat het beste bij jou past!

 • Plaats al jouw vacatures op de werken-bij website
 • In jouw eigen huisstijl: een ruime keuze een kleuren en lettertypes
 • Jouw werken-bij website eenvoudig koppelen aan je bedrijfswebsite
 • Breng het werkgeversmerk aantrekkelijk over via woord en beeld
Meer informatie over jouw werken-bij website
Functies in de Horeca

Breng jouw bedrijf in beeld

Een platte vacaturetekst is voor veel werkzoekenden niet overtuigend genoeg om te solliciteren. De vacature springt er niet uit en ze krijgen geen feeling met het bedrijf. Dit doe je pas wanneer je jouw bedrijf goed in beeld brengt.

Bij Functies in de Horeca helpen wij je graag met het creëren van foto’s en video’s, uitgevoerd door onze professionals. Zo breng je niet alleen de openstaande functies in beeld, maar ook jouw bedrijfscultuur.

De voordelen van visuele content in de horeca:

 • Een transparant beeld van het bedrijf en de werkomgeving
 • De vacature wordt beter gevonden in de zoekmachines
 • Je vindt sneller de juiste mensen, wat tijd en kosten bespaart
 • Het brengt de functieomschrijving beter en aantrekkelijker over
Meer informatie over jouw bedrijf in beeld
Functies in de Horeca

Maak jouw team compleet en pak het personeelstekort aan in de horeca

Bij Functies in de Horeca vind je duurzaam, gemotiveerd personeel voor jouw horecabedrijf. Of je nu werknemers zoekt voor jouw cafetaria, brasserie, foodtruck, B&B of bioscoop, elk horecabedrijf kan vacatures plaatsen op ons platform!

Plaats nu jouw vacatures en profiteer direct van onze verdubbelingsactie!

Ons aanbod voor werkgevers