😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Horeca vacatures plaatsen

Laat jouw vacature tot leven komen en vind de ideale kandidaat.

Horeca vacatures plaatsen? De horecabranche is altijd al op zoek naar nieuwe mensen, maar het is niet eenvoudig om aan goed, duurzaam personeel te komen. Hoe zorg je ervoor dat je toptalent aantrekt en vasthoudt? Met platte vacatureteksten krijgen de werkzoekenden geen goed beeld over de werkgever en de bedrijfscultuur. Functies in de Horeca heeft hier de oplossing voor. Op ons platform beleven de werkzoekenden als het ware de vacature. We helpen jouw bedrijf met de employer branding, waardoor jouw bedrijfsimago een boost krijgt! Functies in de Horeca zet gericht op de vacatures social media campagnes in om de juiste mensen aan te trekken. Plaats snel jouw horeca vacatures!

De vacatures worden door middel van tekst, beeld en geluid vormgegeven en geven een perfect beeld van de functie en het bedrijf. Sfeerbeelden en video’s laten de bedrijfscultuur zien. Toekomstige collega’s delen hun ervaringen, een voorbeeldagenda laat meteen zien hoe een werkdag in deze functie eruit ziet en de werklocatie of het werkgebied wordt duidelijk in beeld gebracht met een landkaart. Om de beleving compleet te maken bevatten de vacatures een 360° foto van de werkomgeving. De werkzoekenden kunnen zo een feeling met het bedrijf krijgen en beter bepalen of zij zichzelf daar zien werken. Hulp nodig met het creëren van content om werkzoekenden jouw vacature echt te laten beleven? Wij helpen je daarmee!

Plaats een vacature

Waarom Functies in de Horeca?

Gerichte social media campagne per vacature op zoek naar sollicitanten.
Integreer video's en sfeerbeelden in de vacature.
360° foto van de werkomgeving voor extra beleving.
Ontdek hoe collega's de functie en het bedrijf ervaren.
Direct solliciteren op de manier die past bij de werkzoekende.
Voorbeeld agenda van de functie met leuke extra's zoals vrijmibo.

INTROACTIE: Nu tijdelijk dubbele credits, plaats snel je vacature!

Vacatures plaatsen op Functies in de Horeca

Wil je een vacature bij Functies in de Horeca plaatsen? Wij maken gebruik van credits. Het plaatsen van een vacature kost één credit. De vacature blijft dan 60 dagen zichtbaar op onze website én wij gaan actief op zoek naar geïnteresseerden voor jouw vacatures door middel van social media campagnes. Het boosten van een vacature brengt dus geen extra kosten met zich mee. Ook voor het verlengen van een geplaatste vacature met twee maanden kun je een credit inzetten. 

Maak een account aan om de credits aan te schaffen en de horeca vacatures te plaatsen. Hier vind je ook alle informatie over de status van de vacatures en credits.

Heb je al een account?

Inloggen mijn FIDH

Breng jouw bedrijf in beeld

Door werkzoekenden een vacature écht te laten beleven, kan er een goede keuze worden gemaakt om wel of niet te solliciteren. Door het gebruik van (bewegende) beelden komt een vacature meer tot leven. Functies in de Horeca wil bedrijven de mogelijkheid bieden om de organisatie en de functie met zoveel mogelijk beelden te laten zien. Wij ondersteunen hierin, zodat jij jouw bedrijf in beeld kan brengen. 

Door het maken van een bedrijfsvideo of zelfs een specifieke video over de functie of functiegroep wordt er meer inzicht verkregen in de bedrijfsgeschiedenis, de bedrijfscultuur, de producten en/of diensten en het merkverhaal. Op deze manier kan een werkzoekende een vacature écht beleven.

Wij bieden twee pakketten aan voor het maken van beelden. Het is mogelijk om zowel video’s als foto’s inclusief een 360° foto te laten maken. Door een kijkje ‘binnen de deuren’ te krijgen, heeft de werkzoekende gelijk een gevoel of diegene zich daar ziet werken.

Lees meer

Functies in de Horeca