😔 Functies in de Horeca is de nieuwe vacaturebank. We raden je af om Internet Explorer te gebruiken! Gebruik een moderne browser zoals bijvoorbeeld Edge, Chrome, Firefox of Safari voor de beste gebruikservaring.

Jouw werken-bij website

Trek de juiste kandidaten aan met je eigen werken-bij website

Als horeca-ondernemer wil je gemotiveerd personeel aantrekken, die voor langere tijd bij je willen blijven werken. Daarom is het zo belangrijk dat werkzoekenden een goed beeld hebben van je bedrijf, zodat ze een goede overweging kunnen maken of ze bij je willen werken. Een bedrijfswebsite geeft al het een en ander prijs over het bedrijf, maar is gericht op hetgeen wat je jouw klanten aanbiedt. Een specifieke werken-bij website richt zich juist op het aantrekken van nieuwe werknemers.

Een overtuigende werken-bij website bevat niet alleen de openstaande vacatures en informatie over de sollicitatieprocedure, maar werkt ook aan je employer branding. Een goed, aansprekend verhaal dat iemand meteen overtuigt om bij jou te solliciteren, staat centraal bij je werken-bij website. Je laat je potentiële werknemers zien wat jij te bieden hebt en waarom het zo tof is om bij jou te werken.

Via Functies in de Horeca maak je je eigen werken-bij website. Maak gebruik van woord, beeld en geluid en informeer werkzoekenden over de openstaande vacatures én de bedrijfscultuur. Je laat zien waar jouw onderneming zich in onderscheidt, welke loopbaanmogelijkheden of cursussen werknemers kunnen volgen en wat jij nog meer doet om jouw personeel gemotiveerd te houden! Door je eigen verhaal te creëren, trek jij de juiste mensen aan. De werken-bij site kan geïntegreerd worden in jouw eigen bedrijfswebsite en daarnaast komt de site prominent op www.functiesindehoreca.nl.

Vraag je werken-bij website aan

Voorbeeld werken-bij website

Ook Functies in de Horeca heeft personeel. Daarom hebben ook wij een werken-bij website. Kijk hier naar het voorbeeld wat wij gemaakt hebben. Voor jouw werken-bij website kun je de kleuren aanpassen en zelf het lettertype kiezen. Op die manier creëer je jouw eigen huisstijl.

Bekijk voorbeeld
Werken-bij website voorbeeld

Waarom een werken-bij website?

Stel je werken-bij website eenvoudig zelf samen
Een werken-bij website in je eigen huisstijl
Gerichter en makkelijker de juiste kandidaten aantrekken
Werken-bij website op functiesindehoreca.nl èn op je eigen website
Maandelijks opzegbaar
Jij kiest: zelf de touwtjes in handen hebben of al het werk uit je handen nemen?

Wat kost het?

Wij bieden je twee verschillende abonnementen aan. Wil je graag de werken-bij website zelf samenstellen? Dan past het Do-it-yourself abonnement het beste bij jou. Je maakt zelf de teksten, plaatst de content en houdt de werken-bij website up-to-date. Zo heb jij de volledige vrijheid om je employer brand op jouw manier te presenteren. Wij hosten de pagina voor je en nemen deze op in het Functies in de Horeca platform.

Heb je helemaal geen tijd en zin dit allemaal zelf te doen, of vind je het lastig om je eigen toegevoegde waarde als ondernemer te bepalen? Kies dan voor een Do-it-for-me abonnement. Wij maken de teksten, plaatsen de aangeleverde content, lopen twee keer per jaar de hele website door en bespreken de aanpassingen om de site up-to-date te houden.

Abonnement

Do-it-yourself
 • Bouw aan je employer branding met je eigen werken-bij website
 • In je eigen kleurstelling en lettertype
 • Zelf de content plaatsen en de site up-to-date houden
 • Werken-bij website op www.functiesindehoreca.nl
 • Werken-bij website te koppelen aan je eigen website
 • Plaatsing van de vacatures op je werken-bij website
 • Vacatures plaatsen op www.functiesindehoreca.nl
 • Hosting van de werken-bij pagina

Abonnement

Do-it-for-me
 • Bouw aan je employer branding met je eigen werken-bij website
 • In je eigen kleurstelling en lettertype
 • Wij plaatsen de aangeleverde content
 • Wij maken de teksten
 • Twee keer per jaar analyse en updaten van de werken-bij website
 • Werken-bij website op www.functiesindehoreca.nl
 • Werken-bij website te koppelen aan je eigen website
 • Vacatures plaatsen op je werken-bij website
 • Vacatures plaatsen op www.functiesindehoreca.nl
 • Hosting van de werken-bij website

Wil je ook een werken-bij website?

Vraag hier je werken-bij website aan!


  Veelgestelde vragen

  Daar kan Functies in de Horeca zeker bij helpen. Tegen heel interessante tarieven maken wij voor je een bedrijfsvideo of een video over de cultuur of waarom het leuk is om bij jouw bedrijf te werken. Als we er toch zijn, is het ook gelijk handig dat we foto’s maken. Hier vind je meer informatie: https://www.functiesindehoreca.nl/breng-jouw-bedrijf-in-beeld/

  Iedere werken-bij website heeft een contactformulier. De bezoeker kan via dit formulier de vraag stellen of de opmerking plaatsen. Je geeft aan of het veld telefoonnummer verplicht is of optioneel. Het formulier wordt verzonden naar het adres dat je zelf aan kunt geven in het dashboard waar je de werken-bij website aan kunt maken / passen.

  Zeker, je kunt jouw social media kanalen toevoegen. Je vult de link aan van jouw Facebook-, LinkedIn-, Instagram-, Twitter-, Youtube- of Tiktok-kanaal. Ook Whatsapp kun je toevoegen. Dit doe je in de omgeving waar je de werken-bij website aanmaakt.

  Je bent de regisseur van je eigen werken-bij website. Wij geven je de middelen om dit zo goed mogelijk te doen. Onderwerpen die we ingesteld hebben die ingevuld kunnen worden zijn ‘Over Ons’, ‘Geschiedenis’, ‘Vacatures’, ‘Bedrijfscultuur’, ‘Projecten’, ‘Referenties’ en ten slotte ‘Contact’. Ook kun je aangeven bij welke brancheverenigingen je aangesloten bent en wat de USPs van de organisatie zijn.

  De werken-bij website kan op twee locaties komen te staan. Sowieso plaatsen we jouw werken-bij website op onze website www.functiesindehoreca.nl. Maar je kunt de website ook koppelen aan je eigen bedrijfswebsite en opnemen in het menu. De URL blijft dan wel www.functiesindehoreca.nl/werken-bij/naambedrijf.

  We bouwen aan de bekendheid van functies in de horeca wat de zichtbaarheid van jou werken-bij pagina vergroot. De zichtbaarheid op jouw bedrijfswebsite is een eigen verantwoordelijkheid. Je kunt hier bijvoorbeeld social media campagnes op voeren.

  Je maakt gebruik van een standaard template, maar je kunt deze wel op maat maken door de kleurstelling en het lettertype aan te passen. Voor de website kun je twee verschillende kleuren selecteren. Iedere denkbare kleur is mogelijk. Je klikt simpelweg de kleur aan in bijvoorbeeld je logo en deze wordt dan automatisch overgenomen op de werken-bij website.

  Wat betreft het lettertype heb je de keuze uit drie verschillende lettertypes.

  Je kunt ervoor kiezen om de werken-bij website zelf samen te stellen, maar je kunt ook de hulp van Functies in de Horeca inschakelen. We zullen ervoor zorgen dat de website er netjes uitziet en het verhaal er goed op staat. Wat dit verhaal is, zullen we in een eerste gesprek met elkaar bespreken. Ook als wij het werk uit handen nemen, moet je er nog wel voor zorgen dat de logo’s / afbeeldingen etc. gestuurd worden. Mocht je nog behoefte hebben aan extra content, zoals afbeeldingen en video’s, dan kunnen wij daar ook in ondersteunen. Klik hier voor meer info: https://www.functiesindehoreca.nl/breng-jouw-bedrijf-in-beeld/

  We streven ernaar dat binnen 4 weken na plaatsing van de opdracht de werken-bij pagina up and running is.

  Je hebt een maand opzegtermijn vanaf het einde van de maand. Zeg je bijvoorbeeld op 18 mei schriftelijk op, dan gaat de opzegtermijn op 1 juni in en is 30 juni de laatste dag. Let wel op dat je gedurende de eerste 12 maanden niet op kan zeggen.

  De werken-bij website kan op twee locaties komen te staan. Sowieso plaatsen we jouw werken-bij website op onze website www.functiesindehoreca.nl. Maar je kunt de website ook koppelen aan je eigen bedrijfswebsite en opnemen in het menu. De URL blijft dan wel www.functiesindehoreca.nl/werken-bij/naambedrijf.

  Absoluut! Je kan alle vacatures in de omgeving van Functies in de Horeca opmaken, waardoor je verzekerd bent van een professionele opmaak. Je kiest er voor elke vacature voor of je deze alleen op je eigen werken-bij website wilt plaatsen of op zowel de werken-bij website als op de Functies in de Horeca website. In dat laatste geval kost het je een credit, maar wordt er wel actief op zoek gegaan naar kandidaten voor jouw vacature.