Kom werken bij hét platform voor de Horeca!

Alle open vacatures bekijken

Werken bij Functies in de Horeca!

Op ons platform verbinden we werkgevers en werknemers met elkaar. In een krappe arbeidsmarkt is het ontzettend moeilijk om personeel te vinden. Door de werkzoekende een functie veel meer te laten beleven ontstaat er een transparant en eerlijk beeld over de werkgever en waar deze naar op zoek is. Zo weet de werkzoekende of dit een passende functie is. Hierdoor wordt er sneller een duurzame match gecreëerd.

Functies in de Horeca geeft bedrijven de mogelijkheid om de organisatie en de functie met zoveel mogelijk beelden te laten zien. Door video’s, foto’s, projecten, verschillende vestigingen of werkzaamheden te laten zien die horen bij de functie, ontstaat er een transparant beeld voor de werkzoekende. Ook ondersteunt Functies in de Horeca hierin, zo kan elke vacature beleefd worden.

Functies in de Horeca, hier worden vacatures beleefd!

Geen saaie vacatureteksten, bij Functies in de Horeca komen vacatures tot leven!

Specifiek gericht op een niche, de horecasector.

Door een transparant beeld te geven, ontstaat er perfect inzicht voor een juiste match!

Functies in de Horeca is onderdeel van Jobtriggers!

Functies in de Horeca is een onderdeel van Jobtriggers, BV opgericht door Pascal Joore en Ronald Siemons. Pascal is ook eigenaar van werving & selectiebureau WETALENT en is de visionair van de twee. Ronald sluit daarop aan als conceptontwikkelaar en is meer bezig met de uitvoering. Jobtriggers creëert unieke vacatureplatformen voor specifieke branches en faciliteert in een duurzame match door een duidelijke koppeling van employer branding van de opdrachtgever met de vacaturebeleving door de werkzoekende. Naast de horecabranche is er ook een platform actief voor de bouw- en installatiesector, namelijk www.functiesindebouw.nl

Informatie Jobtriggers

Bekijk onze vacatures

Wij hebben momenteel geen open vacatures

Functies in de Horeca, een gezellige, open en informele cultuur!

Bedrijfscultuur Jobtriggers
Een mooie werkplek, waar twee beeldschermen de standaard is....en niet onbelangrijk. We hebben airco ☀️ ❄️
Bedrijfscultuur Jobtriggers
Bij Functies in de Horeca houden we van een competitief spel. De strijd is los gebarsten, ben jij onze volgende maandwinnaar?
Bedrijfscultuur Jobtriggers
En vind je dat tafeltennissen helemaal niets. Dan kun je de pauzes ook gebruiken om een potje te flipperen.

Onze collega's aan het woord!

Werk samen met een leuk team aan een gezamenlijk doel! Elke dag is anders en we ontwikkelen elke keer weer nieuwe dingen, dat maakt de job leuk. En daarnaast is de tafeltennistafel ook mijn favoriete collega.

Ruud Slagers - Full Stack Developer

Als start-up kunnen we supersnel schakelen en mogen er fouten gemaakt worden! Door hard werken, doelgerichtheid, enthousiasme en veel plezier worden er mooie doelen behaald. Samen helpen we bedrijven aan een sterke employer branding, waardoor de werkzoekende veel beter geïnformeerd wordt en de juiste keuze kan nemen.

Ronald Siemons - Mede-oprichter

Wij ondersteunen bedrijven bij hun Employer Branding!

Project afbeelding Jobtriggers

Door werkzoekenden een vacature écht te laten beleven, kan er een goede keuze worden gemaakt om wel of niet te solliciteren. Door het gebruik van (bewegende) beelden komt een vacature meer tot leven. ‘Een beeld zegt vaak meer dan duizend worden, echter zijn deze beelden niet altijd beschikbaar binnen een organisatie.

Functies in de Horeca wil bedrijven de mogelijkheid bieden om de organisatie en de functie met zoveel mogelijk beelden te laten zien. Wij ondersteunen hierin, zodat elk bedrijf kan werken aan hun employer branding.

Wij creëren werken-bij websites voor bedrijven

Project afbeelding Jobtriggers

Werkzoekenden willen een goed beeld hebben van het bedrijf waar ze eventueel gaan werken. De normale bedrijfswebsite kan hierbij helpen, maar een specifieke werken-bij website is daar een veel beter alternatief voor. Je boodschap is namelijk anders. Waar je op je eigen website waarschijnlijk je product of dienst aanprijst, prijs je op een werken-bij website je bedrijf aan, de zogeheten employer branding. Waarom willen werkzoekende bij jou werken? Wat is de bedrijfscultuur? Wat doe je allemaal om je werknemers tevreden te houden, zijn er loopbaanmogelijkheden? Extra opleidingen of cursussen? Dit zijn zomaar wat vragen, waar de werkzoekende graag iets meer over wilt weten. Dit kun je als werkgever allemaal kwijt op je eigen werken-bij website.

Hét vacatureplatform voor Horeca!

Project afbeelding Jobtriggers

Functies in de Horeca geeft de werkzoekende een perfect beeld van zowel de functie als het bedrijf. Dit doen we door gebruik te maken van oa. sfeerbeelden, video’s, collega’s aan het woord, een greep uit de werkweek en een 360 graden foto van de werkomgeving. Via social media campagnes gaan we op zoek naar de kandidaat voor jouw vacature.

Jobtriggers is gevestigd in Nieuwkuijk

Neem contact met ons op!