Kom werken bij Sitio!

Alle open vacatures bekijken

Intro bedrijf Sitio

Sitio de leukste tent van 's-Hertogenbosch!

Restaurant Sitio ligt midden in het centrum, in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand ‘De Drie Kronen’. Het is niet gek dat er in het oorspronkelijk middeleeuwse pand een restaurant is gevestigd. In het verleden is er altijd een verband geweest met de horeca. Onder andere een bierbrouwerij, slagerij en bakker gingen ons voor.

Avonturen zijn nòg leuker als je ze samen beleeft!

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Verleidelijke wijnen, goddelijke gerechten en Brabantse gezelligheid.

Gelegen in het hart van de gezelligste wijk van Den Bosch; de Uilenburg!

Samen op avontuur is veel leuker!

Reizen naar verre oorden, op zoek naar avontuur! Buiten de gebaande paden treden, grenzen opzoeken en de sleur van alledag doorbreken, dat doen we bij Sitio het liefst. We leven in het moment, maken plannen op het getij en volgen de zon. Avontuur laat ons leven en smachten naar meer.

Ontdek en laat je verrassen door de rijke en diverse smaken, diversiteit aan gerechten en verse ingrediënten. Laat je door ons meenemen naar de Chaotische straten van Bangkok, de kleurrijke markten van Peru, Mexicaanse playa’s, traditionele Argentijnse Asado’s of naar de keukentafel van Beppie en Hans. We geven onze eigen draai aan alle gerechten die we ontdekken. Ondanks onze reislust houden we altijd het brandende verlangen terug te keren naar huis zodat we onze ervaringen met jou kunnen delen.

Avonturen zijn nòg leuker als je ze samen beleeft. Verzamel een partij vrienden, familie of wie je ook wilt meenemen en laat ons doen waar we goed in zijn. Verleidelijke wijnen, goddelijke gerechten en Brabantse gezelligheid.

Informatie Sitio

Bekijk onze vacatures

Teamspelers, Bossche gezelligheid en ambitieus!

Bedrijfscultuur Sitio
Een mooie omgeving in de Uilenburg. De gezelligste straat van 's-Hertogenbosch. Tussen vele restaurants en café’s, pal naast de opstapplaats voor de rondvaart over de Binnendieze vind je ons monumentale pand ‘De Drie Kronen’
Bedrijfscultuur Sitio
Het is niet gek dat er in het oorspronkelijk middeleeuwse pand een restaurant is gevestigd. In het verleden is er altijd een verband geweest met de horeca. Onder andere een bierbrouwerij, slagerij en bakker gingen ons voor. In 2014 beleefde het pand een ware metamorfose, met het huidige industriële karakter eert het pand de rijke historie van deze locatie in Den Bosch.
Bedrijfscultuur Sitio
Ontdek en laat je verrassen door de rijke en diverse smaken, diversiteit aan gerechten en verse ingrediënten!

Onze collega's aan het woord!

Al enige jaren ben ik werkzaam bij Sitio en sinds kort ook trotse eigenaar. Ik kijk er met veel enthousiasme naar uit om alle plannen en ideeën vorm te geven om aan een fantastische zaak te bouwen.

Bram

Samen creëren we een diversiteit aan gerechten met rijke en diverse smaken en verse ingrediënten. Ze nemen je mee door heel de wereld. We geven onze eigen draai aan alle gerechten die we ontdekken. Ik vind het super om hier onderdeel van uit te maken.

Fer

Avonturen zijn nog leuker als je ze samen beleeft. En zeker bij Sitio. In de leukste straat van 's-Hertogenbosch; De Uilenburg, is het elk weekend weer een feest om de lekkerste gerechten en drankjes te mogen serveren.

Renée

Wij zijn de eigenaren van Sitio!

Project afbeelding Sitio

Mogen we ons even voorstellen; de nieuwe exploitanten van Sitio, Willem, Bram en Rik. Alle drie zijn we al enige jaren werkzaam binnen het bedrijf en sinds kort trotse eigenaren!
Met heel veel enthousiasme gaan we als jonge ondernemers deze uitdaging aan. We kijken er enorm naar uit om al onze plannen en ideeën de komende tijd vorm te geven.
Samen bouwen we aan een fantastische zaak in een prachtig stukje Den Bosch.

Onze Theos!

Project afbeelding Sitio

Onze trouwe schoonmaker is Theos. Theos zorgt er elke dag weer voor dat alles er spik en span uit ziet en niet alleen bij ons, maar ook bij onze collega’s an Puffelen. Lieve Theos, wij zijn jou super dankbaar, op je gezondheid, proost!

Sitio is gevestigd in 's-Hertogenbosch

Kom in contact met ons!